Mantra Zingen Friesland in Leeuwarden

Mantra Zingen Friesland

In september 2011 zijn we van start gegaan met mantra zingen in Leeuwarden. Voorheen op donderdagavond (en soms op vrijdagavond), vanaf 21 november 2016 tweewekelijks op maandagavond ben jij ook van harte welkom om mee te doen!*

*Kijk even in de agenda voor actuele data en aanvangstijden!

Locatie ‘De Oude School’

Het mantra zingen wordt gegeven in een prachtige locatie, vlakbij het centrum, in “De Oude School” aan de Vijverstraat 4 te Leeuwarden. Dit is de voormalige Karel Doorman School. Een klaslokaal is omgebouwd tot activiteiten ruimte voor groepen.

Mantra Zingen Friesland Impressie GroepsruimteDe ruimte is sfeervol en warm aangekleed en geluidsapparatuur + beamer is aanwezig. Er is ruimte voor maximaal 15 personen bij het mantra zingen. We raden je aan om sloffen mee te nemen en eventueel een dekentje.

Er zijn 10 Terapy Mini zitzakken aanwezig, om lekker in te ontspannen en te liggen/zitten. En meditatie kussens om op te zitten.

Parkeren.

Rondom groepsruimte ‘De Oude School’ is een blauwe parkeer zone. Gebruik van een parkeerschijf is verplicht. Voor een langere parkeer duur dan 2 uur is een kraskaart verkrijgbaar voor € 2,- bij de groepsruimte. Deze is dan geldig voor de gehele dag. De blauwe zone is geldig van maandag t/m zaterdag van 9.00 u – 18.00 u en op donderdagavond tot 21.00 u.

Kaart: Google Maps 

Mantra zingen friesland, thee drinken

Aanvang van het mantra zingen is om 20.00 uur en meestal beginnen we met een glas heerlijke kruidenthee om tot rust te komen. Er is tijd om bij te praten en ervaringen en belevenissen uit te wisselen. Tijdens het mantra zingen zijn er vooral geen verplichtingen,  je bent vrij om mee te zingen, te luisteren of mediteren. De sfeer is ongedwongen en rustgevend.

De begeleiding tijdens het mantra zingen is met gitaar en viool en soms nog andere instrumenten, afhankelijk van wie er aanwezig zijn. Ook zijn er verschillende percussie instrumenten aanwezig (o.a. shakers en tamboerijn) en staat het je vrij om je eigen instrument mee te nemen.

Er zijn mantra zingen songboeken aanwezig, met de teksten en waarin de (gitaar) akkoorden zijn uitgewerkt. Op deze manier kun je meelezen en eventueel meespelen met de muziek.

Kosten en opgave voor Mantra Zingen Friesland.

We hebben ruimte voor maximaal 15 personen, dus opgave is noodzakelijk en geschiedt op volgorde van binnenkomst. We vragen een bijdrage in de kosten van € 5,- per keer per persoon, dit is inclusief thee of koffie. Je kunt ook een 4-ritten kaart kiezen voor € 15,- . Klik op deze link om je op te geven voor het mantra zingen in Leeuwarden. We heten je van harte welkom!